18 oktober 2009

Här är ett väldigt ambivalent väder! I morse när jag vaknade var det jättefint med solsken och klarblå himmel. En halvtimme senare hade molnen kommit och ytterligare en halvtimme senare regnade det för fullt. Nu är det mest bara molnigt, men det börjar väl säkert snart regna igen..

Hade en mycket trevlig frukost idag med färska scones med citronmarmelad och ost. Bjöd Waltraud också och hon blev väldigt glad. Naturligtvis lyssnade vi på Norah Jones album Feels like home. Bättre frukostmusik finns inte!

Städa har jag också hunnit med. Dammsugit och tvättat handfatet. Ska snart gå och handla lite samt göra nåt åt soporna i köket. Nån hade nämligen glömt ett mjölkpaket i kylen så länge att den var fruktansvärd när någon sedan hittade den. Naturligtvis slängde denna person hela härligheten direkt i soppåsen, så vid det här laget har det läckt ut genom påsen ut i sophinken och luktar fruktansvärt bara man rubbar själva påsen. Det kan inte vara lätt att vara hemifrån för första gången när man måste ta konsekvenser för kvarglömd mjölk... Och nej, den var inte min. Jag dricker laktosfri mjölk ur kartong, alla andra har plastflaskor och det var en sådan. Ska tipsa de andra om nyttan i att skölja ur mjölkpaketen innan man slänger dem tror jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Translate my blog into your language